Mørk skjerm Designen er spesiell. Skjermen er dessverre så mørk at den er vanskelig å lese.

Polar FT80 pulsur - Anmeldelse

Polars nye pulsklokke FT80 har en rekke gode funksjoner vi vet å sette pris på.

## Polar FT80 | |

Brukervennlig: Krever mer lesing i veiledningen enn vanlig for Polar.

Kvalitet: En tvers igjennom solid og gedigen konstruksjon.

God til prisen: Prisen virker rimelig i forhold til funksjoner og kvalitet.

Konklusjon: FT80 er en utmerket fitnessklokke og et inspirerende treningsverktøy, men egner seg også for deg som både driver med kondisjons- og styrketrening innendørs – og som fra tid til annen løper en tur utendørs.

Pris: 3.094 kr.

www.pulsklokke.no

Polar FT80

Har du sansen for dingser og intelligent trening, blir du trolig lettere lyrisk over Polars FT80-fitnessklokke. Under det barske utseendet finner du en kraftig datamaskin som hjelper deg å trene optimalt. Vi ble i hvert fall imponert over hvordan klokken med enkle midler påtar seg rollen som personlig trener. Som vi er vant med fra Polar er oppsettet enkelt, ikke minst takket være en ny, trådløs tilkobling som forenkler opp- og nedlasting av treningsdata.

Det betyr også at det er enkelt å installere en rekke programmer i klokken. Disse kan du bruke til å oppnå for eksempel optimal trenings-intensitet og pauselengde tilpasset dine mål. Veldig smart når du følger et fast program. Klokke og hjemmeside danner en helhet der du kan bruke nettsiden til å definere treningen og lage dine egne treningsøkter, flytte rundt på foreslåtte datoer osv., før alt automatisk overføres til klokken. Den mørke skjermen er imidlertid vanskelig å lese hvis du ikke stadig vekk aktiverer belysningen, og det er et minus. Bortsett fra det finner vi ingenting å utsette på klokken.

  • FT80 er faktisk en liten treningsdatamaskin utviklet spesielt for fitnesstrening.

PRODUKTINFO:

Fitnessklokke som kommuniserer med Internett via medfølgende FlowLink. Mulighet for å koble til foot pod og GPS-sensor.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: