Pulsklokke for fitness

Pulsklokke for fitness fra rutinerte Polar skuffer på flere viktige punkter.

## Polar FT7 | |

Funksjon: Små, spisse knapper uten definert trykkpunkt er ikke ideelt.

Brukervennlighet: Lett å lære seg, også uten teknisk fagskole.

God til prisen: Pulsbeltet trekker opp, funksjoner og svakt signal trekker ned.

Konklusjon: Tanken om å fokusere på fettforbrenningssonen er verken ny eller særlig relevant. Siden klokken klarer seg dårligere enn andre Polar-klokker, gjør dette at FT7 havner i den nedre enden av skalaen.

Pris: 1199 kr

www.pulsklokke.no

Polar FT7

Den lille, snertne FT7-klokken er laget for deg som vil ned i vekt. Klokken viser fortløpende kaloriforbruk og fettforbrenning, slik at du hele tiden holdes oppdatert om hvor mye du får ut av treningen. Om det faktisk er relevant å fokusere på fettforbrenningssoner er imidlertid omdiskutert – også blant fagfolk. Er det for eksempel veldig relevant at klokken viser at du forbrenner fett mens du går, og at du trener kondisjon når du løper? Det må i så fall være fordi man motiveres av forskjellige ting.

I praktisk bruk er vi ikke imponert over de små og spisse trykknappene, og heller ikke over skjermen som minner om et digitalur fra åttitallet. Den er imidlertid lettlest, siden Polar har valgt å vise en begrenset mengde informasjon på skjermen, med relativt store tall. Det myke pulsbeltet gir plusspoeng, og testere som ikke er spesielt teknisk anlagt, fremhever den enkle betjeningen. Du lærer fort å bla i skjermbildene. Men senderen er svak, og det hendte at klokken ikke fant pulssignalet.

Komfort Vi setter spesielt pris på det myke og gode pulsbeltet.

Tydelige tall Skjermen er liten, men de fleste verdier er likevel lette å lese.

PRODUKTINFO:

Pulsklokke for fitness. Trådløs, kodet overføring av pulssignal. Indikasjon for fettforbrenning eller kondisjon, puls med alarmer, kaloritelling m.m. Vanntett ned til 30 meter.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: