Polar ure, FT60, FT80, RS400, RS800, Løbeur, Fitness ur, Pulsur

Pulsklokke-skolen for Polarklokker

Her ser du hvordan du utnytter Polar-klokken maksimalt.

8. februar 2011

Polar-skolen er laget for fitnessklokkene FT60 og FT80, og de rene løpeklokkene RS800CX og RS 400.

Før du begynner

Polar-klokkene benytter seg av en rekke personlige data, og det er viktig at du oppgir dem riktig. Personlige data legges inn den første gangen du bruker klokken.

  • Klokken benytter data som høyde, vekt, alder og kjønn til å beregne kaloriforbruket.

  • Klokken bruker makspulsen din til å regne ut pulssoner. Den kan anslå makspulsen, men det er bedre å legge inn den virkelige makspulsen, hvis du vet hva den er.

  • Klokken bruker aktivitetsnivået ditt til å fastsette nivået i treningsprogrammene.

Overfør dine data

Med den medfølgende FlowLinkenheten er det med FT 80 mulig overføre data til en nettbasert treningsdagbok. Du kan også legge inn øvelser på polarpersonaltrainer.com og laste dem ned til klokken. Det kan du også med FT60, men da må du kjøpe en FlowLink ved siden av. I praksis har også programvaredelen vist seg å være litt ugrei, og mange brukere har hatt problemer blant annet med å få dataoverføringen fra klokke til datamaskin til å fungere.

Derfor har vi valgt å se bort fra programvareløsningene i denne skolen. I stedet fokuserer vi på den informasjonen du får fra selve klokken. Det er da også rikelig, og klokkene har stort sett de samme funksjonene for registrering, analyse og behandling av treningsdata som programvaren for pc.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: