Sett deg et mål

Garmin Connect har et glimrende motivasjonsverktøy der du kan sette opp et mål som du kan prøve å nå innen en viss tid.

6. september 2010

Sett deg et mål, og få mer motivasjon til å trene. Det kan du med Garmin Connect. Målet kan gå ut på å løpe en bestemt distanse, forbrenne en viss mengde kalorier, trene i et bestemt tidsrom eller trene med en fast frekvens. Du kan altså skreddersy målet slik at det passer nettopp til deg og dine treningsønsker.

Det er relativt enkelt å sette seg et mål. I dette eksemplet vil vi sette oss et mål som går ut på at vi vil løpe 30 km på én uke. Det gjør vi slik:

  • Trykk på Mål i fanekortene nest øverst. Trykk deretter på fanekortet + Sett opp et nytt mål.

  • Deretter ser du dialogboksen for mål. Ved Målnavn skriver du: 30 km på en uke. I Aktivitetstype lar vi den stå på Alle aktivitetstyper. Måltypen endrer vi til Avstand, og i Hva er målet ditt? skriver vi 30.

  • Velg 7-dagersperiode i Målt over-boksen og deretter en passende startdato.

  • Hvis du gjerne vil at andre skal kunne følge med på målet ditt, kan du endre Privat i Personlig informasjon til Offentlig. Hvis du endrer status til offentlig, kan alle Garmin-brukere følge med på om du når målet.

  • Trykk på Lagre, og målet vil vises på skjermen som null prosent gjennomført. Etter hvert som du synkroniserer treningsturene med Garmin Connect, vil du se prosenttallet øke E . Når du har nådd målet, blir forløpsindikatoren gullfarget.

OBS Med en Garmin FR 405 eller FR 310XT kan du laste opp målet til klokken og følge med på fremgangen mens du trener. Det gjør du ved å velge Send til enhet. Det går dessverre ikke med FR 305.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: