Fakta: Smartklokke til Samsung Galaxy. GPS og plass til simkort.

Smart nok

Samsungs smartklokke kan mye, men mangler velfungerende apper.

## Samsung Gear S | |

Pluss: Nyskapende maskinvare og flott design.

Minus: Høy pris. De medfølgende appene er ikke gode nok.

Pris: 2999 kr.

Konklusjon: Smartklokken fra Samsung er en flott og ganske nyskapende sak som i høy grad viser veien fremover for smartklokker. Brukerflaten er likevel ikke god nok, og de medfølgende appene imponerer ikke.

www.samsung.com

Man kan si hva man vil om Samsung, men selskapet er ikke redd for å prøve seg på produkter som går sine egne veier. Det gjelder også Gear S, som er deres nyeste dings i kategorien smartklokker. Og det er utvilsomt den "smarteste" av de intelligente klokkene som finnes på markedet – i hvert fall på papiret.

Listen over spesifikasjoner er nemlig imponerende. Den har innebygd GPS for registrering av tempo og distanse under trening, men enda mer interessant er det at den har plass til simkort. Det betyr ikke at du kan ringe fra klokken, men at klokken hele tiden er koblet til telefonen via mobilnettverket. Det vi si at den kan utnytte telefonen også når den ligger igjen hjemme. Det er supersmart, men det er litt kranglete å få satt det opp. Det betyr også at den veldesignede klokken tar stor plass på håndleddet.

Klokkens store problem er likevel at den bare fungerer med Samsungs egne apper, og de er dessverre ikke spesielt gode. Det er først den dagen klokken også kan brukes med apper fra tredjepartsleverandører at det blir virkelig interessant.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: