Produktinfo Treningsklokke med pulsfunksjon samt hastighets- og distansemåling via ekstern GPS eller skosensor.

Snasen løpeklokke

Polar RCX3 kan nesten det samme som storebror, men designen er smartere.

## Polar RCX3 | |

Funksjon: Enkel brukerflate og gode treningsfunksjoner. Litt lav lyd.

Kvalitet: Rålekker utførelse. På dette punktet har vi ingenting å klage på.

God til prisen: Lett, lekker og velfungerende, men heller ikke billig.

Konklusjon: Polar RCX3 er en fantastisk flott klokke som tar poeng på lav vekt, god design, brukervennlighet og fine treningsfunksjoner. Den tilhørende nettjenesten er av ypperlig kvalitet og perfekt for deg som liker å analysere treningsdata. Svak alarmlyd.

Pris: 1699 kr (u. tilbehør)

www.pulsklokke.no

Polar RCX3

I fjor lanserte Polar sin første klokke på tre år. Navnet var RCX5, og den fikk seks stjerner i Aktiv Trening. Nå er lillesøster RCX3 på banen, og dette er en modell med mange av de samme kvalitetene som RCX5.

Det vil si et eksklusivt ytre, lav vekt, stor skjerm, gode trykkfaste knapper samt en rekke velfungerende treningsfunksjoner som puls, fart og distanse. De to sistnevnte måles enten via den lille eksterne GPS-senderen eller en sensor i skoen. Begge fungerer glimrende.

Klokkens største trumfkort er den lave vekten og den gode brukervennligheten – både når den skal settes opp og under bruk. I tillegg byr nettjenesten Polar Personal Trainer på utallige analysemuligheter.

Et ikke ubetydelig problem er likevel det beskjedne alarmsignalet som blant annet markerer intervallpauser. Det er en viktig funksjon, men alarmen er lett å overhøre, selv på høyeste nivå.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: