Supersmart smartklokke

Fitbit Blaze er en super smartklokke med et hav av trenings- og aktivitetsfunksjoner. En ulempe er riktignok at den er litt upraktisk å ha på.

16. august 2016

Pris: 2399 kr. Hva: Smartklokke med innebygget pulsmåler. Smartfunksjoner, søvnmåling og diverse treningsfunksjoner.

Med lett vibrering forteller klokka deg at du har fått SMS. Swiper du med en finger på skjermen, kan du lese beskjeden på klokkas glimrende skjerm.

Et trykk på knappen på siden bringer deg til menyen. Her kan du velge enten å lese tidligere beskjeder, begynne en treningsøkt eller se statistikk over hvor aktiv du har vært.

Treningsfunksjonene er mange, og du kan blant annet velge et 7-minutters lyntreningsprogram hvor du via små tegnefilmer på skjermen får vist hvilke øvelser du skal ta.

Fitbit Blaze har ikke innebygget GPS, men bruker telefonens GPS, så når forbindelsen mellom telefon og Blaze er opprettet (det går lett), får du både puls, fart og ruteregistrering på treningsturen.

Klokka er altså spekket med funksjoner. Og vel å merke funksjoner som er enkle å komme i gang med, da alt presenteres enkelt og lettfattelig både på klokka og den tilhørende, svært velfungerende appen.

Så mye ros til funksjoner og betjening. Det eneste minuset er måten klokka bæres på. Man klikker klokka inn i en kasse på remmen. Det fungerer ikke og gjør klokka unødig klumpete når man har den på.

Konklusjon Fitbit Blaze er en flott smartklokke for treningsfolket. Den er spekket med funksjoner, og alt er enkelt og brukervennlig. Eneste ulempe er den litt klønete remmen.

Fordeler: Mange relevante treningsfunksjoner, god app, høy brukervennlighet.

Ulemper: Remmen, som gjør at klokka sitter lite praktisk rundt håndleddet.

Alt i alt får klokka 5/6 stjerner.

Source #fitbit.com

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: