Les også

Genial GPS

Produktinfo GPS-klokke for nye løpere. Vanntett og kan laste opp data til nettsiden Garmin Connect.

Suveren GPS for begynneren

Med Forerunner 10 leverer Garmin en av markedets beste begynnermodeller for deg som gjerne vil vite hvor fort og hvor langt du løper.

## Garmin Forerunner 10 | |

Konklusjon: En aldeles glimrende GPS-løpeklokke. Med den utrolig kompakte utformingen, den lettbetjente, selvforklarende brukerflaten og få, men velvalgte funksjoner, er klokken suveren for nye løpere. Prisen er også god. Du får virkelig mye for pengene.

Pris: 995 kr.

www.garmin.com

Garmin Forerunner 10

Med Forerunner 10 leverer Garmin en av markedets beste begynnermodeller for deg som gjerne vil vite hvor fort og hvor langt du løper. Garmin har fjernet skjønnhetsfeilene som skjemmet tidligere begynnermodeller, og Forerunner 10 fremstår som en klokke der alt stemmer, også prisen.

Klokken får spesielt mye ros for sin enkle design, de gode knappene og den nye, selvforklarende brukerflaten. Vi liker de få, men velvalgte funksjonene med blant annet automatisk rundetid og en løpe/gå-funksjon for nye løpere. Laderen er en av de beste fra Garmin. Klokken er også vanntett, noe mange dyrere Garmin-modeller faktisk ikke kan skryte av.

Lesbar skjerm

Klokken viser bare to datafelt av gangen. Det hjelper på lesbarheten.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: