Hva? GPS-klokke med mange løpespesifikke funksjoner. Pulsmåler fås som tilbehør.

Suveren løpeklokke

Den nyeste versjonen av Ambit er designet for løpere. Resultatet er glimrende.

## SUUNTO AMBIT 2 R | |

Pluss: Enkel i bruk, mange muligheter for å skreddersy visningen.

Minus: Synkronisering til hjemmesiden er langsom.

Pris: 2099 kr.

Konklusjon: Ambit R er en fremragende løpeklokke som er helt på høyde med Garmins svært gode FR 220. I tillegg har den flere navigasjonsfunksjoner. Svært vellykket og absolutt godkjent.

www.suunto.com

Av utseende minner Suunto Ambit 2 R om de øvrige Ambit-klokkene. Men R-en (running) avslører at dette er en rendyrket løpeversjon. Frilufts- og multisportfunksjonene i de dyrere modellene er fjernet, og i stedet får man en rekke velfungerende løpefunksjoner.

Bla i menyene, og velg løping, terrengløping, løping på bane, eller til og med løping på ruter som du selv legger inn eller laster ned. Ambit2 R har selvfølgelig GPS og dessuten "fusespeed", slik at du kan bruke klokken innendørs på tredemølle. Her vil den måle bevegelsene og kalkulere hastighet og løpekadens.

Ambit R er en særdeles vellykket løpeklokke. Muligheten for å løpe med virtuell partner, intervaller osv. fungerer fint også i praksis, og skjermen er lett å lese mens du løper. Den utenpåliggende GPS-mottakeren er faktisk så følsom at den ofte finner satellitter når du er innendørs. Remmen er svært myk og god, selv på lange løpeturer.

Klokken konkurrerer direkte med Garmin Forerunner 220, som utmerker seg med en litt lettere design. Til gjengjeld har Suunto-klokken navigasjonsfunksjoner som vi savner hos Garmin.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: