Produktinfo Armbåndsur med GPS og spesiell fokus på multisportfunksjoner (svømming, sykling, løping). Trådløs dataoverføring til pc og Internett via USB. Justerbart pulsbelte inkludert. Vanntett ned til 50 meter. Opptil 20 timers batteritid.

Til lands, til vanns og i luften

Vi har måttet vente lenge på den nye toppmodellen fra Garmin. Heldigvis svarer den til forventningene. Det er lenge siden sist vi hadde fingrene i et så helstøpt og gjennomført produkt. Har du ikke en pålogging, kan du opprette en profil her

## Garmin FR 910XT | |

Funksjon: FR 910XT er et fantastisk verktøy for krevende brukere.

Kvalitet: La deg ikke lure av et anonymt utseende. Kvaliteten er meget høy.

God til prisen: Prisen virker noenlunde riktig i forhold til resten av markedet.

Konklusjon: Garmin FR 910XT har vært verdt å vente på. Bortsett fra mangelen på pulsmåling under svømming har den alt du kan ønske deg av sinnrike funksjoner. Sammen med en gedigen kvalitet og en ok pris tør vi allerede nå å slå fast at FR 910XT er blant årets store favoritter.

Pris: 3990 kr. (m/puls)

www.garmin.no

Garmin FR 910XT

Et raskt blikk i brukerveiledningen avslører at nykomlingen 910XT er skreddersydd for triatleter. Det illustreres først og fremst av muligheten til å måle hvor langt du svømmer, og at du kan skifte til henholdsvis løpe- og sykkelvisning med et enkelt knappetrykk.

Men selv om du (foreløpig) ikke har gitt deg i kast med triatlon og nøyer deg med løpetrening, er det fortsatt atskillige grunner til å sette klokken på ønskelisten. Først og fremst fordi den er både robust og vanntett, slik at du kan bruke den hele året og overalt. Skjermen er stor og lettlest og er ganske enkel å sette opp til å vise opptil fire datafelt der du selv kan definere innholdet fra en rikholdig meny.

I motsetning til Garmins rendyrkede løpe-GPS har klokken verken berøringsskjerm eller en berøringsfølsom krans. Det opplever vi likevel ikke på noen måte som et skritt bakover. Betjeningen er nemlig langt mer presis når man har store trykknapper og kan navigere ved hjelp av veiledende informasjon på skjermen.

På mange måter er 910XT en oppgradering av den oransje 310XT, som en del løpere kjenner til. Garmin selv fremhever særlig svømmefunksjonene, og vi vil da også skynde oss å understreke at både distansemålingen og ikke minst den velfungerende svømmetakstelleren ("stroke counter"), som registrerer hvor mange armtak du bruker på å tilbakelegge en gitt distanse, er særdeles nyttige verktøy for triatleter og andre havsvømmere.

I våre øyne er det likevel den trykkfølsomme høydemåleren som er det aller største trekkplasteret. Med den får du endelig nøyaktige data på hvor mange høydemeter du tilbakelegger når du løper eller sykler. Det er svært motiverende informasjon for alle som nærer et hatkjærlighetsforhold til bakker.

Det umiddelbart største minuset ved 910XT er at pulsregistreringen via det myke pulsbeltet ikke fungerer når du svømmer. Garmin har ganske enkelt ikke funnet en løsning på dette, og det betyr at du ikke kan bruke klokken til å regulere intensiteten under svømmetrening.

Opprett profil – og les anmeldelsen

Har du ikke en pålogging, kan du opprette en profil her

Når du har opprettet en profil kan du logge på og lese anmeldelsen.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: