Fakta: Triklokke med GPS og pulsmåler. Batteritid: ca. 24 timer, opptil 40 timer.

Topp triatlonklokke

Garmins lenge ventede 920XT er suveren. Den er enkel i bruk, og antall funksjoner er enormt. Det eneste problemet er egentlig prisen.

## Garmin Forerunner 920XT | |

Pluss: Brukerflate, design, antallet og utvalget av funksjoner.

Minus: Prisen!

Konklusjon: FR 920XT sprenger rammene for hva en triatlonklokke bør kunne. Den er særdeles avansert, men likevel enkel i bruk. Dessverre sprenger den også rammene for hva en triatlonklokke bør koste. Prisen er nemlig i saftigste laget.

Pris: 3870 kr.

www.garmin.com

Enkelheten er det beste ved den splitter nye og lenge ventede triatlonklokken fra Garmin. Du kan godt sette opp fargeskjermen helt etter egne ønsker, og du kan velge et nesten uendelig antall visninger for løping, sykling og svømming. Du kan koble klokken til telefonen og motta både samtaler og tekstmeldinger. Den kan også styre deg gjennom de mest avanserte intervalløktene.

Du kan – men du må ikke. Hvis du vil, er det bare å slå den på, velge aktivitet og sette i gang mens alle relevante data blir vist og registrert. FR 920XT er markedets mest avanserte treningsklokke, men også utrolig brukervennlig. Det er en imponerende kombinasjon.

Klokken er arvtakeren til 910XT og kan alt forgjengeren kunne, men har fått flere nye funksjoner og er slankere og lettere, nærmere bestemt elleve gram lettere. Den nærmer seg et format som egner seg til hverdags, men etter vårt syn er den ikke der riktig ennå.

De nye funksjonene er i høy grad ting vi også har sett i de nyeste løpe- og sykkelklokkene fra Garmin. Bluetooth-koblingen til telefonen gjør det mulig for andre å følge treningen din i sanntid. Samtidig kan klokken vise oppringninger og tekstmeldinger. Det er nytt og smart, men litt irrelevant. Mer interessant er de nye intervallfunksjonene for svømming og de løpetekniske funksjonene som måler skrittfrekvens, skrittlengde og vertikale svev – samt klokkens kvalifiserte overslag over kondistall og restitusjonstid.

En annen, mindre synlig nyhet er støtten for Glonass – det russiske motstykket til GPS. Klokken utnytter altså to satellittsystemer til å måle fart og distanse. I våre målinger gjør det klokken til en av de raskeste til å finne satellitter og til en av de mest presise, også i vanskelig terreng.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: