Produktinfo Vanntett klokke med LCD-skjerm. Lagrer opptil 500 mellomtider. Store trykknapper og bakgrunnslys. To str.

Tradisjonell

Asics Elite Racer er brukervennlig og fikser all tidtaking på løpeturen.

## Asics Elite Racer | |

Funksjon: Elite Racer kan det meste, men vi savner respons i knappene.

Brukervennlighet: Innstilling og betjening er logisk og problemfri.

Kvalitet: Gedigne materialer, og skjermen er knivskarp og lettlest.

Konklusjon: Kvalitetsinntrykket er høyt, og Asics Elite Racer kan alt som har med tidtaking å gjøre. Er du bare ute etter tidtaking og setter pris på kvalitet og en oversiktlig, lettlest skjerm, leverer Asics her en meget god løsning.

Pris: 699 kr.

www.asics-watch.com

Asics Elite Racer

I en tid da GPS-klokker er allemannseie, er det lett å glemme at mange ikke føler behov for noe mer enn en vanlig, tradisjonell løpeklokke. En del vil slippe å vente på satellittforbindelse før løpeturen eller å måtte passe på at batteriene alltid er fulladet.

Det har Asics tatt konsekvensen av og lanserer et interessant alternativ etter mer tradisjonelt mønster. Klokken har kvalitetsurverk fra Seiko, ripefritt mineralglass og minne med plass til 500 mellomtider. Det vi likte aller best, var likevel den meget lettleste og sylskarpe skjermen.

Har du problemer med å se tallene, kan du doble tallstørrelsen med et knappetrykk. Skjermen har også godt bakgrunnslys.

Én ting vi savner, er likevel et definert klikk når man trykker på knappene. Du kjenner ikke at du har aktivert knappen, og mer enn én gang førte det til at målingen gikk i vasken.

Det er dessuten for lett å nullstille tidtakingen ved en feil. Her savnet vi et advarende "Er du sikker?", som man får med mer moderne løsninger.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: