Produktinfo GPS-klokke med pulsbelte. Trådløs overføring til pc og Garmin Connect.

Tredje versjon

Med tredje versjon av Garmins kompakte GPS-klokke er de siste feilene borte.

## Garmin Forerunner 410 | |

Funksjon: Svært mange funksjoner og enkel og god betjening.

Kvalitet: Gode materialer og et behagelig mykt pulsbelte.

God til prisen: Prisen er drøy for et produkt med tre år på baken!

Konklusion: Med den tredje oppgraderingen av FR 405 har Garmin finpusset et produkt som allerede var bra, slik at alle feil etter hvert er luket vekk. Men burde det ikke ha vært slik allerede på første versjon?

Pris: 3 495 kr.

www.garmin.no

Garmin Forerunner 410

Den heter riktig nok Forerunner 410, men er i virkeligheten ikke annet enn en oppgradering av Garmins tre år gamle FR 405. FR 405 (og nå altså FR 410) er Garmins løpeklokker for mer erfarne løpere som gjerne vil ha en liten treningsklokke som også kan brukes til daglig.

For to år siden kom den første oppgraderingen – FR 405CX – med forbedret kaloriberegning. Nå kommer altså 410. Den byr på en forbedret menyring som også fungerer i regnvær. Og det er en klar forbedring.

På de eldre modellene har menyringen som brukes til å navigere i funksjoner og menyer via fingerberøring, aktivert seg selv når klokken ble våt. Den eneste måten å hindre det på var ved å låse menyen til å vise bare ett vindu på skjermen. Forerunner 410 skal også være raskere til å ta inn satellittsignalene, men vi merket ingen vesentlig forskjell fra tidligere modeller.

Du behøver altså ikke å kjøpe Forerunner 410 hvis du har en eldre modell. Til det er det for lite nytt, men nye eiere vil sette pris på forbedringene.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: