Hva? Aktivitetsmåler med OLED-skjerm og bluetooth-tilkobling. Finnes i to størrelser.

Tungt armbånd

Mange spennende funksjoner, men dårlig passform i ny aktivitetsmåler.

## LG Lifeband Touch | |

Pluss: Mange funksjoner og toveiskommunikasjon.

Minus: Tung og klumpete enhet og en lite ergonomisk konstruksjon som sitter dårlig på armen.

Pris: 1490 kr.

Konklusjon: Størrelsen, vekten og den dårlige passformen står i veien for et produkt med mange spennende funksjoner. Funksjonene og toveiskommunikasjonen minner om en smartwatch og er nyskapende.

www.lg.com

Med Life Touch viser LG hvor langt vi har kommet siden de første aktivitetsmålerne så dagens lys. De var stort sett armbånd med skritteller og som regel uten skjerm. Slik er det ikke med Life Touch.

Det har en god OLED-skjerm som er lett å lese hvis det ikke er for skarp sol. Skjermen er berøringsfølsom, og du skifter mellom menyene eller slår skjermen på og av med et trykk, strøk eller risting med hånden. Sirkelen skifter farge fra rødt til grønt når du nærmer deg aktivitetsmålet.

Armbåndet kobles til en smarttelefon via bluetooth, og i motsetning til andre aktivitetsmålere er kommunikasjonen toveis. Det vil si at armbåndet både sender data til telefonen og mottar info og data fra den.

Anrop besvares med et trykk på armbåndet hvis du har bluetooth-propper i ørene, og det er både smart og enkelt. Rent teknisk er armbåndet imponerende.

Problemet er passformen, og den bør være god når dingsen skal bæres døgnet rundt. Men dingsen er stor og tung, og den halvåpne utformingen fungerer ikke. Den sitter ikke godt – særlig ikke når man løper eller sover med armbåndet på. Life Touch fås i to størrelser, men vi opplever likevel at armbåndet sitter for løst rundt armen.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: