Vinn suveren treningsklokke fra Suunto

Få kontroll på treningen med den suverene Suunto Spartan Trainer Wrist HR

11. april 2018

Alle fortjener en god treningsmakker, og nå kan du få en av de beste på markedet. I samarbeid med den finske klokkeprodusenten Suunto lodder vi i Aktiv Trening ut den flotte Suunto Spartan Trainer Wrist HR, som er perfekt til løping, svømming, sykling og annen trening. Klokka er nemlig forberedt med mer enn 80 sportsprofiler, men du kan selvsagt også bruke den til å få kontroll på aktiviteten din og kaloriforbrenningen i løpet av dagen.

Klokka har innbygget aktivitetsmåler og skritteller, og det er optisk pulsmåler i håndleddet. Faktisk er Suuntos innebygde pulsmåler kåret til en av de beste på markedet, så du trenger ikke pulsbelte rundt brystet når du skal trene. 

En annen smart finesse ved klokka, er den innebygde søvnregistreringen. Med den kan du blant annet måle hvor mye du sover i løpet av natta, hvor lenge du sover dypt og hvor urolig du sover. 

Suunto Spartan Trainer Wrist HR har også smarte notifikasjoner, så du kan lese sms eller se hvem som ringer til deg, direkte på skjermen. Og det er jo fint hvis du har telefonen i lomma eller i en ryggsekk når du trener.


Høres dette ut som noe for deg? Da har du flaks, fordi du har nå muligheten til å vinne et eksemplar av klokka i sort og stål, akkurat her. Bare svar på spørsmålet under - så er du med i konkurransen. Hvis du vil delta, må du svare senest 15. juni 2018. Vinnerne får direkte beskjed Vinnerne får direkte beskjed og blir offentliggjort her på Aktivtrening.com. Lykke til. 


Hvor hører Suunto hjemme?


Din informasjon

ja
nei

Vil du ha mer ut av treningen? Meld deg på Aktiv Trenings nyhetsbrev og få gode råd om trening, programmer, sunt kosthold, energi og restitusjon. Les mer

Ja takk, jeg vil gjerne motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, bolig og livsstil, sport og fritid, reiser, mote og skjønnhet, dagligvarer, arrangementer, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier, f.eks. e-post og sms, fra Bonnier Publications-konsernet og samarbeidspartnere. Du kan til enhver tid reservere deg mot direkte markedsføring. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: