Produktinfo Trelags Gore-Texskibukse med blant annet benventilasjon, borrelåsjustering og forsterkninger. Str. S–XXL.

Alpin luksus

Black Light Pants imponerer med mengder av detaljer som god ventilasjon og høy slitestyrke.

## Peak Black Light 3L Pants | |

Bruksopplevelse: Suveren! Buksen er imponerende gjennomarbeidet.

Kvalitet: Bearbeiding og materialkvalitet på høyeste nivå.

God til prisen: Peak Black Light 3L er et godt valg hvis du vil unne deg noe ekstra.

Konklusjon: Skibukse med perfekt passform. De mange små detaljene kommer virkelig til sin rett under bruk, og plagget er imponerende gjennomtenkt. Det eneste lille ankepunktet er at glidelåsen ikke er ført opp bak knappelukkingen i linningen.

Pris: 3900 kr.

www.peakperformance.com

Peak Black Light 3L Pants

Peaks Black Light-serie er av meget høy kvalitet. Dette er eksklusive produkter (og prisen er deretter), og da skal man også forvente det beste.

Skibuksene Black Light 3L skuffer da heller ikke. Fra materialvalget – med trelags Pro Shell Gore- Tex i to forskjellige versjoner for å ivareta både slitestyrke på de mest utsatte stedene og maksimal bevegelsesfrihet – til den gode passformen med flere smarte og funksjonelle detaljer, er dette et plagg som begeistrer fra første øyeblikk. Og inntrykket blir enda bedre under bruk.

Buksen har blant annet lange ventilasjonsglidelåser som kan åpnes fra hofter til knær og gi rask utlufting av overskuddsvarme (også fint i skiheisen etter svettedryppende nedkjøringer) samt myke seler med godt hold og uten trykkpunkter.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: