Produktinfo Formsydd skihanske i mykt okse- og geiteskinn med kunstfiberfôr. Neopren og borrelås i skaftet.

Håndgripelig

Forbøyde fingre i den myke, velsittende skihansken gir perfekt grep rundt skistaven.

## Hestra Ergo Grip Freeride | |

Funksjon: Helt topp. Utforming og snitt gir perfekt grep og passform.

Kvalitet: Nydelig finish. Skinnet er mykt og av beste kvalitet.

God til prisen: Ikke billig, men et lekkert produkt for krevende brukere.

Konklusjon: Ergo Grip Freeride er en lekker skinnhanske og sitter som et skudd! God skinnkvalitet, super passform, optimal kontakt med stavene og høy kvalitet på finishen. En skihanske for deg som synes at bare det beste er godt nok.

Pris: 1.249 kr.

www.hestragloves.com

Hestra Ergo Grip Freeride

Blant skiløpere er det bred enighet om at svenske Hestra produserer markedets mest eksklusive hansker. Med den nye Ergo Grip Freestyle snakker vi da også om ren kos for snø- og frosttruede lanker.

Vi konstaterte i hvert fall at den formsydde hansken fungerte perfekt gjennom en lang skisesong. Vi har notert et kjempestort pluss ved det nye Ergo Grip-systemet med forbøyde fingre. Det gjør at snittet følger håndens normale kurver i avslappet tilstand, og det gjør at det nesten ikke er overskytende materiale i håndflaten når du lukker hånden rundt skistaven eller bærer skiene.

På fingrene er sømmene lagt på oversiden for best mulig passform, og overalt hvor du ellers ville slitt hull på en hanske, er Ergo Grip Freestyle forsterket slik at den tåler hard bruk.

Thinsulate-fôret gjør den varm nok til de fleste vinterdager. Bare på de aller kaldeste og mest forblåste dagene måtte vi ty til votter. Takket være de velplasserte forsterkningene er hanskene også slitesterke.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: