Les også

Universalski

Her er de 12 beste ski-appene

Vi har plukket ut tolv ski-apper som er uunnværlige på skiferien. De hjelper deg med alt fra planlegging til trening, viser vei til de beste løssnøområdene og de heteste afterski-stedene.

18. desember 2013 av Morten Lund

Vinterferien nærmer seg, og vi har funnet frem til de tolv beste ski-appene. Du kan blant annet få din egen skiinstruktør, registrere hvor ferden går, unngå verking med gode øvelser, og prøve løssnøkjøring uten å fire på sikkerheten.

Skiresort Info

Til iPhone og Android Pris: Gratis

Hva kan den: Er du i ferd med å planlegge årets skitur, eller har du skiabstinenser og gleder deg til ferien? Last ned Skiresortinfo og last ned det du måtte ha behov for av informasjon.

Her kan du zoome inn og finne informasjon om vintersportsteder over hele verden. Alt fra de største stedene i USA og Alpene til mindre kjente omoråder i Asia eller Sør-Amerika. Du kan enten søke på skisteder i nærheten, søke på navnet eller finne området via kontinent, land og en liste over navn.

I tillegg kan du se vær- og føremeldinger for hvert område, åpningstider, kart, priser på heiskort, og du kan få tips om hvordan du kommer til stedet på enkleste måte.

Hvem er den for: Deg som skal planlegge skituren eller bare vil surfe og dagdrømme mens du undersøker andre områder enn de du er vant til. Appen gir enkel tilgang til informasjon fra hele verden som det ville tatt evigheter å finne selv.

Fordeler: Sammenlignet med lignende apper samler Skiresortinfo informasjon om vintersportsteder over hele verden på en rask og oversiktlig måte.

Angle Meter

Til iPhone og Android Pris: Gratis

Hva kan den: Angle Meter måler hvor bratt løypa er. Legg staven på bakken og legg telefonen på denne. Dermed får du en presis måling av helningen i grader.

Inneholder også en funksjon som gjør at du kan ta bilde av løypa, slik at du kan dokumentere overfor venner at du for eksempel har kjørt Hahnenkamms Mausefalle med 73 prosent helning. I tillegg har den et vaterpass, hvis du skulle få behov for det.

Hvem er den for: Deg som alltid havner i diskusjoner om hvor bratt det egentlig er.

Logg inn som abonnent her, og få de siste ti ski-appene

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: