Les også

Alpin luksus

Produktinfo Stor skibrille med ekstra stor synsvinkel og utskiftbart effektivt allroundglass. Ventilasjon i både ramme og glass.

Ski-briller med panorama utsyn

Et uvanlig stort glass og fine detaljer gir en uvanlig fin skibrille.

14. desember 2012

## Dr. Zipe Healer Level VII | |

Funksjon: Suveren passform og synsvinkel. Sitter godt på hjelmen.

Kvalitet: Mange fine detaljer, og det effektive glasset virker i all slags vær.

God til prisen: Et godt alternativ til dyre merkebriller.

Konklusion: Dette er brillen for deg som vil ha en annerledes og meget funksjonell løsning. Kjøp brillen for det rå utseendet og det funksjonelle glasset, og gled deg over de mange detaljene som gjør Healer VII til en lekker brille, nesten på nivå med toppmodellene.

Pris: 900 kr.

www.drzipe.com

Dr. Zipe Healer Level VII

Med et gigantisk synsfelt gir Dr. Zipes Healer en skibrille som både er funksjonell og annerledes. Den nesten firkantede formen gjør at den minner litt om en dykkermaske, og det fungerer optimalt når du skal orientere deg raskt i terrenget.

Synsfeltet er virkelig enormt! Det oransje glasset (kan byttes ut) er på samme måte som i tidligere Dr. Zipe-modeller fantastisk funksjonelt og fremhever alle konturer – både i sol og tåke. Kjører du med hjelm, som de fleste gjør i dag, vil du også sette pris på den brede stroppen. På innsiden har den en markert dobbel silikonstripe som gir feste og får brillen til å sitte skikkelig.

Ventilasjonen både i glass og ramme virker effektivt, og vi hadde ingen problemer med dugg, selv på våte dager. Tre lag skumgummi og stoff på kanten får den store brillen til å sitte godt. I tillegg absorberer det fuktighet.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: