Teit skiutstyr

Er du av typen som gjerne vil bli sett i skibakken? I så fall behøver du ikke å være den nye Hermann Maier for å bli lagt merke til. Det finnes mengder av tilbehør som tiltrekker seg oppmerksomhet.

27. desember 2013

1. Skjegglue

Beard Head er en kombinert lue, helskjegg og varmende mustasje. For 153 kroner kan du fyke ned bakkene med et nisseskjegg i hele ni festlige farger – mens du ødelegger ditt gode navn og rykte én gang for alle.

Eller kanskje det blir bedre – hvem vet? Beard Head fås i alt fra svart til rosa og tofargede kombinasjoner, og barten kan demonteres.

2. Voksenbaby

Jo da, sparkebuksen er nok praktisk. Men hvor fett er det å kaste seg utfor svartmerkede løyper i en sparkebukse for voksne? Bare pass på å feste vottene til ermene med sikkerhetsnåler, så ser du ut som en fullblods voksenbaby.

Men for all del, for bare 5000 kroner er dette definitivt en investering som vil vekke oppsikt.

3. Millionærhjelm

Dette er kanskje hjelmen som James Bond ville tatt på seg etter å ha parkert sin Aston Martin ved skiheisen. Trepaneler og skotskrutet i skjønn forening.

Men det luksuriøse stiller betydelige krav til resten av antrekket. Du skal også være rund-håndet som 007 for å skaffe deg en Casco SP-3 Edelholz. Prisen er nemlig 2500 kroner.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: