Produktinfo Skibrille med låsemekanisme og to utskiftbare glass. Mange alternative glass. Silikon i stroppen gir godt feste.

To i én

Oakleys nye skibrille er en innertier både i gnistrende sol og tykk tåke.

Oakley Airbrake | |

Funksjon: Fantastisk brille. Glimrende glass som er enkle å bytte.

Kvalitet: Utsøkt – og låsemekanismen virker god og stabil.

God til prisen: Dyr, men god. Og du får faktisk to briller i én.

Konklusjon: Super brille for både tåke og sol. Det nye Switchlocksystemet gjør det til en lek å bytte glass etter værforholdene. Har du penger nok og lyst til å skjemme bort deg selv, får du utvilsomt en av sesongens beste og mest funksjonelle skibriller.

Pris: 2.590 kr.

www.intersport.no

Oakleys nyeste skibriller leveres med to glass for henholdsvis tåke og sol, og et nyutviklet låsesystem gjør det lett å bytte glass raskt etter værforholdene. Enkelt er det også. Vi klarte å bytte glass på ti sekunder, selv med stivfrosne fingre. Selv "teknisk tilbakestående" mennesker bytter glass raskt og problemfritt. Og takket være den nye låsemekanismen, kalt Switchlock, slapp vi fete fingermerker på glassene.

I tillegg opplever vi en ganske suveren passform for et vanlig mannsansikt. Brillen klemmer ikke, selv om du har en diger ørnenese.

Brillen får ytterligere pluss poeng for trelags skumgummi som både sikrer behagelig passform og absorberer svette, solide kvalitetsglass som man virkelig føler at tåler å bli byttet gang på gang, og en stiv ramme som gjør at glassene sitter nær ansiktet uten å bli vridd skjeve og forvrenge det verdensbildet man får gjennom dem.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: