Superutstyr for en aktiv sommer

Vi har funnet fem ting som kan gjøre sommeren din enda morsommere

9. mai 2019

Nike Next%
Nike nyeste fartsfantom heter Next% og er en videreutvikling av populære Zoom Vaporfly 4 %. Skoen har fått en lettere overdel, mer skum i mellomsålen, bedre støtte til akillessenen og nytt grepsmønster i sålen. Men virker den? Det gjorde den i hvert fall for Eliud Kipchoge, da han vant London Marathon i den.
PRIS: Ukjent.

Polar Vantage M
En treningsklokke hjelper deg med å kontrollere farten og pulsen. Polars nye toppklokke, Vantage V, måler også watt, altså hvor mye kraft du bruker. I tillegg har klokka den nye Polar Precision Prime™-sensorfusionsteknologien, som sjekker pulsen ved håndleddet svært nøyaktig.
PRIS: 2799 kr.

Jabra Elite Active 45e
De nye trådløse hodetelefonene Jabra Elite Active 45e er perfekte til trening. De tåler både svette og regnvær, sitter godt på øret og har ni timers batteritid. I tillegg kan du høre omgivelsene, selv om du hører på musikk.
PRIS: 999 kr.

Garmin Edge 530
Den nye sykkelcomputeren Edge 530 er din perfekte følgesvenn på sykkelen – uansett om du sykler på asfalt eller i terrenget. I tillegg til innebygde kart har Edge 530 turn by turn-navigasjon, tyverisikring, crash detection og MTB Dynamics, som blant annet registrerer hopp, hoppenes lengde og hangtime.
PRIS: 3199 kr.

Outpack ryggsekk
Storm, regn, snø eller sand. Når du først har puttet tingene dine i denne slitesterke og vanntette ryggsekken, er det ikke noe som kan skade dem. 

Sekken har polstrede skulderstropper og en brystrem, slik at den er behagelig å ha på ryggen. Den er perfekt å ha med på trening, fotturer, sykling eller ferie. Nå kan du få den sammen med to numre av Aktiv Trening for BARE 69,50 kr.
PRIS: 69,50 kr.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: