Fem løpeapper som virker

Løpeapper er et glimrende verktøy for deg som vil bli en bedre løper. Men utvalget er stort, og det er vanskelig å vite hvilken man bør velge. Her finner du en vurdering av de fem beste.

21. juni 2013

Løpeapper

har på rekordtid gått fra rent leketøy til å være et særdeles nyttig treningsredskap. Sammen med vår faste løpeekspert og profesjonelle løpetrener, Bjarke Kobberø, anmelder og vurderer vi her fem av de beste appene akkurat nå.

Nike + Running

Pris: Gratis Sprog: Engelsk Styresystem: Android/iOS Web: nikeplus.nike.com

Introduksjon: Som vi er vant til fra Nike, er både design og brukervennlighet av høy klasse. Du kan konkurrere med venner, legge inn treningen i kalenderen – og du kan handle direkte fra Nike-butikken, hvis du skulle trenge utstyr.

Appen har også et poengsystem der du får poeng for gjennomført trening, og du kan aktivere en "powersong" hvis du trenger en dytt når du er sliten.

Trenerens vurdering: Appen anbefales for alle som jobber målrettet mot et spesifikt mål, som å sette ny pers på femkilometeren eller trene seg opp til en maraton. Via treningsloggen på appens hjemmeside får du også oversikt over tider, hastigheter og distanser og kan sammenligne med tidligere rekorder.

De mange gode og motiverende treningsfunksjonene appelerer til deg som vil bli bedre.

Dom: Appen har mengder av inspirerende funksjoner og alle de grunnleggende tingene som man kan forvente. Nike byr på et velutviklet løpeunivers, og brukeraktiviteten er stor. Likevel savner vi det siste lille som gjør at den ville skilt seg vesentlig fra konkurrentene. Statistikkdelen er heller ikke særlig detaljert, og det er et minus.

Karakter: 6 av 10

Logg inn, og les testen av de siste fire løpeappene.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: