Produktinfo App for iPhone og Android-telefoner. Benytter telefonens GPS. Mulighet for pulsmåling hvis du kjøper en liten mottaker og tilhørende pulsbelte.

I enkleste laget

Garmins treningsapp for smarte telefoner kommer ikke i nærheten av konkurrentene.

## Garmin Fit App | |

Funksjon: Har færre funksjoner enn konkurrentene.

Brukervennlighet: Er ganske logisk og enkel i bruk.

God til prisen: Ja, til 7 kroner kan man ikke påstå at den er for dyr.

Konklusjon: Garmin-appen er ikke like avansert som den tilsvarende fra for eksempel Endomondo, og vi savner fart- og distansemeldinger i øreproppene. Laster du opp treningen til Garmin Connect, er den likevel et godt valg, siden dette skjer automatisk.

Pris: 7 kr.

www.garmin.com/apps

Garmin Fit App

GPS-giganten Garmin har lansert en app som forvandler smarttelefonen til en løpeklokke. Appen benytter telefonens GPS til å måle hvor langt og fort du sykler eller løper. Etter trening lastes alle data automatisk opp til Garmins treningstjeneste på nettet, Garmin Connect, og integreringen med Garmin Connect er appens sterke side.

Hvis du allerede bruker Garmin Connect og vil fortsette med det, er Garmin Fit en god og enkel løsning. Men bortsett fra det har den ikke stort å by på. Man mistenker nesten GPS-giganten for å holde den enkel, slik at den ikke konkurrerer med deres egne løpeklokker.

Den har for eksempel ingen stemmestyring som oppgir fart og distanse. Ellers er det nærmest standard i apper av denne typen.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: