ADIDAS TECHFIT CLIMACOOL T-trøye med netting i hele ryggen. Svak kompresjon. Reflekser. Vekt: 160 gram.

Adidas Techfit Climacool - suveren svettetransport

Denne avanserte løpetrøyen har god passform og suveren svettetransport.

15. juli 2014

## ADIDAS TECHFIT CLIMACOOL | |

Pluss: Førsteklasses svettetransport takket være ryggstykket og den fine passformen.

Minus: Ikke så mye kompresjon som lovet.

Pris: 389 kr.

Konklusjon: Det er lagt ned mye omtanke i denne trøyen, som begeistrer med sin funksjonalitet. Kompresjonen er høyst beskjeden, men bidrar til at både svettetransport og passform fungerer glimrende.

adidas.com

Kompresjon og pusteevne går ikke nødvendigvis hånd i hånd. Likevel er det nettopp disse egenskapene Adidas fremhever i den høyteknologiske T-trøyen Techfit Climacool. Og det virker. Det vil si; kompresjonen er ganske svak og gir lite støtte. Og godt er det. Vår erfaring med kraftig kompresjon i en T-trøye er nemlig at det føles kvelende. Til gjengjeld er svettetransporten til stede i fullt monn. Hele ryggen består av ett stort tolags nettingstykke som suger svetten vekk fra ryggen nærmest som et trekkpapir, og fordeler fuktigheten over en stor og kjølende flate. Løsningen er genial, og trøyen fungerer fint selv på ganske varme sommerdager.

Passformen sitter som støpt Skulderpartiet er forsterket, men helt uten sømmer. Løper du med ryggsekk, er det en uvurderlig detalj som understreker trøyens meget tekniske karakter. Passformen er stram, og trøyen sitter som støpt, selv på sylslanke løperkropper. Materialet er tøyelig og sørger for at den stramme passformen aldri føles ubehagelig. Passformen gjør tvert imot at trøyen sitter som et skudd, selv ved kraftige armbevegelser. Det finnes heller ingen sømmer som irriterer.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: