Refleks Den trykte logoen fungerer som refleks.

Effektiv lue for kalde dager

På kalde vindfulle dager kan løsningen være en tynn og helt tettsittende lue av en type som kalles en beanie.

Gore Beanie lue | |

Konklusjon: Meget tettsittende beanie-lue som først og fremst utmerker seg ved ikke å irritere eller stramme det aller minste. Samtidig er den ikke tykkere enn at den er optimal for løpeturer både i kaldt og mildt vær.

Pris: 250 kr.

www.gorerunning.com

På en kjølig dag med mye vind, skal du ikke gå lenge barhodet før du kan konstatere at det var en dårlig idé å legge igjen luen hjemme. På den annen side kan det være akkurat like irriterende å dure av gårde med en diger bomullseller ullue på hodet hvis det er for varmt. Sannsynligheten for at det blir for varmt, er i hvert fall overhengende. Løsningen kan være en tynn og helt tettsittende lue av en type som kalles en beanie. Etter å ha løpt noen kalde måneder med "Beany" fra Gore, konstaterer vi at den er et utmerket alternativ.

Luen er laget i et tynt og svært fleksibelt mikrofibermateriale som varmer godt, samtidig som det er fukttransporterende og pustende. Like viktig er det at luen verken føles stram eller gnager noe som helst sted. Den byr med andre ord på en befriende enkel funksjonalitet.

PRODUKTINFO:

Fleksibel løpelue av blant annet polyamid og elastan. Flate sømmer, reflekser foran og bak. Én størrelse.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: