Produktinfo Halvlang glidelås i brystet gjør det mulig å slippe inn rikelige mengder med frisk luft – eller raskt lukke igjen den høye kragen. Det er satt inn ekstra luftige stoffpartier i svettesonene.

For svette økter

Den tettsittende og superelastiske trøyen byr på fantastisk svettetransport, god halsåpning og fine materialer.

31. oktober 2012

## Odlo L/S Zip Evolution Warm | |

Funksjon og passform Stoffet er ekstremt elastisk, og derfor gjør det heller ikke noe at trøyen er tettsittende. Den har så god ermelengde at den varmer rundt håndleddene selv i foroverbøyd stilling på sykkelen. Den høye kragen er spesielt god. Den varmer halsen og kan lett åpnes hvis det blir for varmt.

En trøye som er i sitt ess under intensiv trening. Den er ikke spesielt varm og satser mer på å holde deg tørr på huden slik at du ikke skal miste for mye varme. Materialkombinasjonen fungerer fi nt, og dampen slipper merkbart lettere ut gjennom de luftige panelene. God bevegelsesfrihet.

Konklusjon: Dette er en superfunksjonell trøye til hard trening. Svært god svettetransport takket være den gjennomførte kombinasjonen av innfelte nettingpartier og et materiale som gjør at svetten trekkes effektivt vekk fra huden. Snittet er tett og funksjonelt, og det gjør trøyen perfekt å bruke under en smidig skalljakke eller annet ytterlag som gir like god bevegelsesfrihet.

Pris: 699 kr.

www.odlo.com

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: