Fakta To mage- og rygglommer, snor i livet, ubeskyttet glidelås

Funksjonell skalljakke

Det er mange fine detaljer i denne jakken som er en av toppmodellene blant myke skalljakker.

19. november 2014

## Arc’Teryx Trino Jacket | |

Plus: Intelligent materialkombinasjon + funksjonelle lommer.

Pris: 1599 kr.

Konklusion: Den er dyr, men du får en flott jakke. Trino forener det beste fra de øvrige toppmodellene og er en verdig testvinner.

www.arcteryx.com

Jakken har mange funksjonelle detaljer, som lommene i ryggen. Lik lommen på en sykkeltrøye sluker den hansker, lue, en energibar eller lignende. Også den gode snøringen i livet tyder på at produsenten har vært nøye med detaljene.

Det som virkelig gjør jakken til en innertier, er likevel materialkombinasjonen. Arc’teryx har plassert en vindtett og vannavvisende vindstopper på hele fronten og over skuldrene, mens hele ryggen er dekket av mykt, smidig og svært ventilerende stoff. Det samme stoffet finner man igjen nedover deler av underarmene, og som en liten genistrek har de latt det gå helt rundt håndleddet. I praksis slår de to fluer i én smekk siden jakken stenger behagelig igjen rundt håndleddene samtidig som pusteegenskapene er maksimale ved håndleddspulsen, der kroppen avgir mye varme.

Det myke fôret i magelommene er nærmest en selvfølge å regne i en såpass gjennomført jakke. At det også er en liten elastisk mobillomme i høyre lomme, understreker ytterligere hvor gjennomtenkte detaljene er.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: