Produktinfo Funksjonell undertøysserie primært i polypropylen. Serien består av truser, boksershorts, singlet og T-skjorter. Farge: Hvit el. svart. Str. S–XXL.

Funksjonell undertøysserie

Undertøyserie utmerker seg med topp komfort og suveren svettetransport.

16. september 2011

Gore Essential Functional | |

Funksjon: Svettetransporten er suverent rask og effektiv.

Kvalitet: Hele serien oser av kvalitet, og finishen er gjennomført god.

God til prisen: Ikke billig, men så får du også plagg du vil bruke mye.

Konklusjon: Mykt og deilig. Det er den altoverskyggende opplevelsen av Essential-plaggene, som også byr på gjennomtenkt design også i de minste detaljene, blant annet i de velplasserte fl ate sømmene som aldri sjenerer, og en litt forlenget rygg på trøyene.

Pris: 300 kr.

www.gorerunningwear.com

Det var med visse forventninger at vi kastet oss over serien av funksjonelt undertøy fra Gore Running Wear. Gore-designerne har ikke for vane å gjøre tingene halvveis, og vi kunne raskt slå fast at også Essential-serien lever opp til forventningene.

Serien består av underbukser, diverse trøyer og sågar vindtette versjoner, og alle modellene er primært laget i superlett polypropylenfiber. Stoffet føles utrolig mykt mot huden og absorberer ikke fuktighet, men flytter den raskt videre til neste lag. Derfor føler man seg alltid behagelig tørr. Komforten blir ikke dårligere av at plaggene er så elastiske. Det gir en tett og figurnær passform uten at det føles for stramt.

Trusene er likevel litt annerledes satt sammen enn trøyene og er små i størrelsene, så her er ikke opplevelsen like suveren.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: