Juletips: Den perfekte gaven for den aktive

Gi en du er glad i en fantastisk start på året med Aktiv Trening og en flott treningstrøye fra Kari Traa.

1. desember 2017

Har du fortsatt ikke funnet den rette jule- eller adventsgaven til din aktive kjæreste, søster, kone, mor eller venninne? Da har vi noe hun garantert blir glad for. I Aktiv Trenings julegaveshop kan du nemlig få en fantastisk flott treningstrøye fra Kari Traa. Trøya er supermyk og formsydd i et behagelig stretchmateriale, så den følger bevegelsene dine enten du løper, er på trening, går en tur eller bruker den under skiklærne.

Trøya er laget i et hurtigtørkende og svettetransporterende materiale, som gjør den perfekt som treningsmakker på kjølige dager. Det er dessuten meshpaneler under armene og på ryggen, så det er masse ventilasjon når du trener.  

Akkurat nå får du den flotte treningstrøya for 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto). Men det er ikke alt!


Sammen med trøya får du 3 numre av Aktiv Trening, som er Norges beste treningsmagasin med masse inpirasjon og motivasjon for aktive kvinner og menn. Her kan du hver måned glede deg til masse spennende input om trening og mosjon, motiverende planer og guider, fascinerende historier om nye trender og grundige artikler fra treningsverdenen - alt sammen presentert på en overkommelig, fin og underholdende måte. 


Med Aktiv Trening kan du hver måned glede deg til masse spennende input om trening og mosjon, motiverende planer og guider, fascinerende historier om nye trender og grundige artikler fra treningsverdenen - alt sammen presentert på en overkommelig, fin og underholdende måte. 


I tillegg får du programmer, øvelser, teknikker og nyttige tips som utvikler treningen din og hjelper deg med å nå målene dine. Du får også den nyeste kunnskapen om løping,sykling, styrketrening, kosthold og helse, og vi lager markedets mest omfattende tester og anmeldelser av gadgets, klær og sko til trening, slik at du kan velge smart og unngå irriterende feilkjøp.

Når du bruker krefter, må du selvsagt også få ny energi inn. Derfor gir vi deg mange oppskrifter på sunn og god mat som gir ny energi, er bra for restitusjonen og - ikke minst - smaker fantastisk.

Her kan du lese mye mer om tilbudet. Og hvis du klikker her, kan du hente et gavekort som du kan bruke som adventsgave eller legge under juletreet.

Vi gleder oss til å gå inn i 2018 og hjelpe deg eller noen du er glad i med å nå målene!

Med vennlig hilsen redaksjonen i Aktiv Trening

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: