Produktinfo Løse ermer i kjølende og UV-beskyttende stoff. Strikk rundt overarmen. Flate sømmer. Str. XS–L.

Kjølige armer

For både løpere og sykkelryttere som er ute over lengre tid på de varmeste sommerdagene, gjør Sugoi Arm Coolers det de skal.

26. oktober 2012

## Sugoi Arm Cooler | |

Konklusjon: Det er imponerende at et par tynne stoffrør som disse kan ha så mye å si. Rent funksjonelt er inntrykket helt klart at ermene lever opp til løftet om kjøling og UV-beskyttelse. Trener du mye i skarp sommersol, kan ermene absolutt anbefales.

Pris: 249 kr.

www.sugoi.com

Sugoi Arm Cooler

Selv om det virker ulogisk å ta på seg mer klær for å kjøle seg ned, har det faktisk noe for seg på en varm sommerdag. I hvert fall hvis det er snakk om Arm Cooler-ermene fra Sugoi.

For det første reflekterer det lyse stoffet solstrålene, slik at huden beskyttes mot forbrenning og blir mindre opphetet. For det andre og mest merkbare gir det xylitolbehandlede stoffet en høyst merkbar kjølende virkning når det blir vått av svette. Litt på samme måte som at luften du puster inn føles kald når du har spist en peppermyntepastill.

Et siste pluss som skal nevnes, er at stoffet er både tynt og smidig. Det gjør at de testede "armkjølerne" er behagelige i bruk selv over lengre tid.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: