Produktinfo Vanntett og pustende løpejakke. Snørejustering i hetten og livet. Brystlomme. Vekt: 244 gram. Str. S–XL.

Klær for dårlig vær

Funksjonelle materialer og gode detaljer gir en robust, velfungerende vindjakke.

## The North Face Stormy Trail Jacket | |

Funksjon: Værbeskyttelsen er på topp, og hetten er prikken over i-en.

Kvalitet: Gjennomført høyt nivå – fra teipinger til materialvalg.

God til prisen: Høy pris, men den forsvares av funksjonalitet og kvalitet.

Konklusjon: Som minimalistisk løpejakke med førsteklasses værbeskyttelse, er Stormy Trail blant de beste vi har testet på lenge. Særlig hetten er i en klasse for seg og trekker opp karakteren. Vi savnet likevel enkelte detaljer som kunne rettferdiggjort den litt stive prisen.

Pris: 1599 kr.

www.thenorthface.com

The North Face Stormy Trail Jacket

Hetten er fantastisk. Det skyldes produsentens nyutviklede snøring som på enestående vis får hetten til å legge seg inntil hodet og følge enhver bevegelse. Myk fôring ved haken gir en god avrunding på øverste del av jakken.

Men det gode inntrykket stopper ikke der. Stormy Trail er nemlig generelt et utrolig kompetent plagg: Stoffet er lett, pustende og samtidig i stand til å holde selv kraftige byger fra livet. Snittet er atletisk, ganske kroppsnært rundt livet og med god vidde i skuldrene. Sammen med paneler i tøyelig materiale gir det meget god bevegelsesfrihet. Andre plusspunkter er justerbar snøring i livet og strikk ved håndleddene.

Brystlommen gir riktig nok plass til enkelte småting, men vi savner en lomme som sørger for at musikkspilleren ligger i ro når vi løper. Når det først er uttak for ørepropper, ville en slik detalj vært opplagt.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: