Produktinfo Den rundhalsede trøyen i 90 prosent merinoull er enkelheten selv, og du leter forgjeves etter finurlige detaljer.

Klassisk og varm

Skal det være ull innerst, er en trøye av myk merinoull med et lite innslag av syntetisk tråd en vellykket løsning.

31. oktober 2012

## Falke Trekking Wool | |

Funksjon og passform Falke kaller det "loose fit", men i praksis sitter Trekking Wool forholdsvis stramt på kroppen. Det gjør den uten å skape ubehag, ettersom kombinasjonen av mye ull og litt syntetisk tråd gir en fantastisk elastisitet. Testerne setter pris på at halsutskjæringen og mansjettene er like elastiske som resten av stoffet.

En forholdsvis tykk trøye. Tykkelsen skyldes en stor andel ull, som gir god varme og binder mye fuktighet. Trøyen innfrir også forventningene i og med at den er en av testnes varmeste trøyer. Materialet stikker litt, men ikke mer enn at man raskt glemmer det. Overlegent komfortabel ved lett til moderat intensitet.

Konklusjon: Komfortmæssigt er der ikke noget, der kan matche en lækker merinouldtrøje. Og Falketrøjen her er et ypperligt bud. Åndbarheden er i top, lugtgenerne minimale – selv efter timers brug – og isoleringsevnen eventyrlig god. Trøjen er ret løst vævet og kræver derfor et tæt skallag udenpå, når det blæser. Men det er også inderst inde på huden, at den let kradsende trøje (det glemmes lynhurtigt) leverer varen i overlegen stil.

Pris: 650 kr.

www.falke.com

Les også

Påvirker varmen treningen?

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: