Produktinfo Underlagstrøye i smidig og lodden polyester. Flate sømmer. Semi-turtleneck og tommelløkker. Reflekslogoer på for- og bakside. Trøyen finnes i flere farger.

Kroppsnært

Salomons tettsittende og varme underlagstrøye er en glimrende allrounder.

Salomon Fleet LS Tee | |

Funksjon: God passform, funksjonelle detaljer og gode materialer.

Kvalitet: Svært god. Holder formen og den gode mykheten vask etter vask.

God til prisen: Vi synes absolutt at vi får mye for pengene.

Konklusjon: Dette er ganske enkelt en veldig god underlagstrøye. Den har et meget høy funksjonelt nivå, og sammen med den gode materialkvaliteten og en ganske rimelig pris er toppkarakteren i boks.

Pris: 447 kr.

www.outnet.no

Det er mange spesialiserte trøyer i Salomon-programmet. Den langermede Fleet Tee er en underlagstrøye som holder deg varm når det er kaldt. Og den viser virkelig hva den er god for på kalde dager, for den lodne polyesteroverflaten holder godt på kroppsvarmen. Trøyen fungerer likevel kun sammen med en vind- eller skalljakke ettersom stoffet er valgt for sin evne til å holde deg varm og transportere svette vekk fra huden.

Sammen med et vindtett ytterlag er trøyen helt fantastisk, enten du skal løpetrene i vinterkulden eller er klar til å gi deg skibakkene i vold. Det er antydning til turtleneck i halsen, noe som i praksis bidrar til at plagget sitter godt rundt halsen, men uten at du føler deg innestengt.

De små tommelløkkene sørger for at også håndleddene er beskyttet, og det er smart. Vi opplevde i det hele tatt trøyen som svært gjennomtenkt på grunn av de gode materialene, den kroppsnære passformen og de funksjonelle detaljene.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: