Produktinfo Skallbukse med Active Shell-membran, strikkjustering i ben og liv. Str. S–XXL. Vekt: 245 g.

Lett og lekkert

Det er en ren fornøyelse å ta på seg skallbuksen Endo Pant fra Haglöfs når regnet høljer ned og det blåser med orkan i kastene.

## Haglöfs Endo Pant | |

Konklusjon: En meget vellykket skallbukse med god passform og lav vekt. Perfekt til stort sett alle friluftsaktiviteter med moderat intensitet, og lett å pakke. Kvaliteten er høy; det er bare glidelåsene i bena som ikke helt holder mål. Og prisen er høy.

Pris: 1900 kr.

www.haglofs.com

Haglöfs Endo Pant

Det er en ren fornøyelse å ta på seg skallbuksen Endo Pant fra Haglöfs når regnet høljer ned og det blåser med orkan i kastene. Dette er nemlig en særdeles vellykket bukse. Plagget er tynt, lett og fleksibelt – også den nye Active Shell-membranen, som er 100 prosent vanntett, men som likevel puster godt. Buksen er genial til all friluftsaktivitet med moderat intensitet. Det er først ved svært høy intensitet at svettetransporten ikke henger helt med. Passformen er god. Buksen er fasongsydd og kan justeres både i livet og nederst på bena ved hjelp av strikk.

Ett lite ankepunkt er at glidelåsene i bena, som gjør at man lett kan ta buksen av eller på med sko på, er litt spinkle.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: