Fakta: Supertrøye i strekkbart materiale med få sømmer. Str. XS-XL.

Overraskende god nyhet

Et studie i komfort og funksjon; den suverene superundertrøyen Craft Active Comfort.

## Craft Active Comfort | |

Pluss: Meget myk og komfortabel mot huden. God pris.

Minus: Ikke fullt så god passform som forgjengeren.

Pris: 300 kr.

Konklusjon: Craft er på toppnivå når det gjelder funksjonelt superundertøy. Det bekrefter de med den nye modellen Active Comfort, som er et godt valg for deg som både vil ha masse komfort og god funksjon.

www.craft.no

Det var med en viss skepsis vi i fjor konstaterte at Craft ville fase ut sitt fremragende, klassiske superundertøy Crew Neck og erstatte den med Active Comfort. Nå har vi flittig brukt den nye modellen i en måned, og skepsisen vår er avløst av begeistring. For Active Comfort er en virkelig behagelig, myk og flott overdel.

Craft bruker en helt ny strikkemetode, og trøyen har fått redusert antall sømmer til noen ganske få, primært på armene. Det gjør den god og myk, samt fin passform med minimal risiko for slitasje mot huden. På viktige områder som for eksempel under armene, er strikken mer åpen og meshlignende. Det hjelper på pusteevnen og betyr at overdelen tørker raskere.

Passformen er ikke fullt så tett og ergonomisk som vi er vant med fra forgjengeren, men den sitter likevel fint og tett, og både svettetransporten og svettereguleringen er på høyt nivå. Trøyen er fin på kalde dager under et mellomlag og en skalljakke, og den fungerer godt alene på mildere dager. Det er imponerende da trøyen virker en anelse tykkere enn den gamle modellen.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: