Produktinfo Store ventilasjonskanaler i ryggen – toveis glidelås. 185 gram.

Robust vindjakke

Slitesterk vindjakke for det mest ufyselige været. Storm Fly imponerer med sin lave pris og mange funksjonelle detaljer.

## Nike Storm Fly 2.0 | |

Funksjon og passform Intet mindre enn en gedigen overraskelse. Nike-designerne har nemlig vært sparsomme med gode detaljer på tidligere Storm Fly-modeller. Det starter med det nærmest gummiaktige stoffet, som effektivt blokkerer både vind og kraftige regnbyger – uten at jakken føles for tett av den grunn. Andre gode detaljer er den fløyelmyke kragen og ditto avslutninger ved håndleddene, snøringen i livet, den godt avskjermede toveisglidelåsen og de figursydde ermene.

Så mange detaljer kunne lett ha spolert sluttproduktet, men jakken overbeviser hele veien. Den eneste svakheten er litt for mye vidde i halsåpningen. Her må man beskytte seg med en buff eller et skjerf når det er kaldt. Ellers er jakken godt egnet i kulde og uvær. Den er en av de mest robuste jakkene i ved lave temperaturer, i vind og regnvær.

Konklusjon: Jakken fungerer eksemplarisk. Den har gode ventilasjonsmuligheter, fine detaljer og et godt snitt. Flere fortrinn er den høye komforten, den fine avslutningen på ermene med de myke mansjettene og den overkommelige prisen. Et godt valg – også i dårlig vær.

Pris: 799 kr.

www.nike.com

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: