Kiler De elastiske kilene gjør at vesten sitter behagelig på kroppen.

Smart oppvarmingsvest

Odlos vest var egentlig laget for langrennsløpere, men vesten er et funn for alle idretter hvor det er viktig å holde seg varm før start.

ODLO Promo Vest | |

Konklusjon: Vellykket vest som fungerer perfekt før start og til å holde varmen etter målpassering. Kan også brukes som ekstra varmt mellomlag under treningsturer i moderat tempo, men er for varm til virkelig intens trening.

Pris: 564 kr.

www.odlo.com

Egentlig er den utviklet for langrennsløpere, men Promo vesten fra Odlo er et funn for alle idretter der man må holde seg varm før startskuddet går. Også umiddelbart etter trening eller konkurranse gjør denne vesten at man holder på kroppsvarmen og unngår rask nedkjøling. Vesten er vindtett og fôret med mykt fleecemateriale, og det er en kombinasjon vi opplevde som særdeles effektiv til å holde overkroppen varm både før, under og etter løpet.

Selv om vesten ikke er laget for det, og svettetransporten heller ikke er optimal, fungerte den også helt fint til sykling og løping i moderat tempo. Den høye halsen er ekstra myk og god takket være et nydelig fleecefôr og en liten lomme til glidelåsen. Brystlommen med glidelås er også et pluss.

PRODUKTINFO:

God varmevest laget av polyester og 13 prosent elastan. Mykt fleecefôr.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: