Produktinfo Ultralett vest med fyll av det fineste gåsedun (800+). Vind- og vanntett mikroripstopnylon. 170 gram. S–XXXL.

Som en dundyne

Hvis du virkelig vil skjemme bort deg selv, kan du vurdere en gåsedunvest i luksusklassen.

31. oktober 2012

## Yeti Solace Vest | |

Funksjon: En luksusdunvest. Perfekt både alene og under en jakke.

Kvalitet: Tysk toppkvalitet på både materialer og bearbeiding.

God til prisen: Et kostbart luksusprodukt, men du vil bruke den mye.

Konklusjon: Fra tid til annen dukker det opp et produkt som blir en soleklar favoritt. Solace-vesten er en slik favoritt, og vi brukte den ekstremt lette og alltid behagelig varme vesten i tide og utide, både vinter og vår – som ytterplagg eller mellomlag. En klar innertier.

Pris: 2459 kr.

www.yetiworld.com

Yeti Solace Vest

Du får førsteklasses kvalitet tvers igjennom hvis du kjøper denne lette og myke dunvesten fra tyske Yeti, som også er spesialister på dyre dunsoveposer. Og det er ingen tvil om at de som har laget denne vesten, vet hva de driver med. Dette er nemlig et universalplagg som kan brukes nesten hele året.

Den er for eksempel et fint alternativ til fleecejakken når man trenger et varmt mellomlag under en skalljakke. Det luftige dunfyllet føles varmt og godt, uten at man noen gang føler at det blir for varmt; det er bare behagelig.

I tørt og kjølig vær er Solace perfekt som ytterlag, og en regnskur er faktisk heller ingen større katastrofe ettersom det slitesterke nylonmaterialet er bortimot vanntett. Plagget har en sjenerøs lengde som varmer godt over korsryggen, og snøringen i livet fungerer. Den har en myk og tett hals og myk strikk i ermeåpningene.

Prisen er det eneste som trekker ned.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: