Fakta: Korte tights til crossfit og styrketrening. Kevlarforsterkninger og muskelkompresjon. Str. S-XL.

Supre til crossfit

Reebok setter inn støtet med disse avanserte crossfit-tightsene - Reebok RCF Kevlar Comp Tights.

## Reebok RCF Kevlar Comp Tights | |

Pluss: Suveren passform. Spesielt egnet for crossfit.

Minus: Høy pris. Utseende og design er en smakssak.

Pris: 1250 kr.

Konklusjon: Prisen er utrolig høy, og meningene er nok delt om utseendet. Men når det er sagt, så gjennomsyrer funksjonaliteten hver kvadratcentimeter av tightsene og gjør at de fortjener flust av stjerner.

www.reebok.com

Den siste tiden har Reebok satset tungt på crossfitmarkedet. Ikke bare med klær som i utseende appellerer til crossfitmiljøet, men også med tekniske og funksjonelle plagg som er spesialutviklet for den allsidige treningsformen. Det siste er så avgjort gjeldende med disse svært avanserte tightsene, som er perfekte til tunge løft.

Lårene er dekket av solide kevlarforsterkninger, som viste god slitestyrke i løpet av testperioden. De beskytter både stoffet og huden mot friksjonsskader ved for eksempel markløft.

I tråd med trendene for tiden er det også kompresjon i tightsene. Den er ikke kraftig nok til at vi reelt opplevde noen muskelstimulerende effekt, men til gjengjeld gjør den at buksene sitter upåklagelig under selv komplekse øvelser som burpees, kassehopp, kroppshevinger og diverse andre fysiske utfordringer.

En særdeles lekker detalj er strammingen i livet, som gjøres med et smalt og tynt bånd. Her er det ikke noe som sjenerer under sit-ups eller andre gulvøvelser.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: