Stor test av 17 vindjakker Last ned og se den store testen.

Test av vindjakker

Her kan du se hvilken vest eller jakke du bør satse på nå når høsten nærmer seg. Vi har testet 17 løpejakker for deg.

24. august 2012

Du blir raskt nedkjølt vis den kalde høstvinden får sjansen til å slippe helt inn på kroppen. Det er ikke bare ubehagelig, men tapper deg for verdifull energi. Løsningen er en vindtett jakke eller vest. Vi har testet en rekke alternativer blant sesongens modeller.

Vi har testet 17 vindjakker til løp. Vi har funnet både testvinner og beste kjøp innen løpesko for vindjakker.

Slik har vi testet

Samlet vurdering: Den endelige karakten er en helhetsvurdering med fokus på komfort, passform og opplevelse under løpetrening med skiftende intensitet.

Vest eller jakke? Det er valget du må ta når du skal ha løpeklær for høstvær. Etter vår oppfatning gjør begge løsningene seg fortjent til en plass i garderoben. En god vest er perfekt på en mild høstkveld, mens en jakke det eneste rette på en uværsdag.Vi tester både jakker og vester slik at du kan danne deg et inntrykk av fordelene og ulempene med de to typene og finne din personlige favoritt i hver kategori.Samtlige jakker og vester er testet om våren, da temperaturene var fra cirka frysepunktet og opptil 10–12 grader. I tillegg har vi testet plaggene rundt de golde, vindfulle fjellene på Færøyene for å presse de vindavvisende egenskapene til det ytterste. Konklusjonen er klar: Alle produktene som er med i denne testen, stopper vinden effektivt. Men bortsett fra dette er forskjellene store, og det er langt fra likegyldig hva du velger.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: