Fakta: Treningsvesten har fôret krage, skjermet glidelås og tydelige reflekser. Vekt: 78 gram. Egner seg til både løping og sykling.

Tynn og lett testvinner

Craft Performance Bike Featherlight gikk av med seieren i vår test av løpevester i 2014. Vesten er egentlig laget for sykling, men egner seg godt for alle typer svettedrivende trening.

## Craft Performance Bike Featherlight | |

Pluss: Mange reflekser.

Minus: Smal og spinkel glidelås.

Konklusjon: Den lette vesten er i utgangspunktet utviklet for sykling. I praksis er den likevel et multitalent og egner seg svært godt for alle typer svettedrivende trening.

Pris: 480 kr.

www.craft.no

Vesten er stort sett lik tidligere modeller, og det er ingen ulempe. Vi er veldig begeistret for denne tynne og lette vesten som sitter tett på kroppen og er like godt egnet til løping som sykling.

Rikelig med elastisk stoff i ryggen gjør at vesten sitter behagelig på kroppen, til tross for et tett snitt. Hele ryggstykket består av luftig netting som gir svært god svettetransport. Vesten føles behagelig også når det er ekstremt varmt.

På kalde dager setter man stor pris på den høye, fôrede kragen som holder halsen behagelig varm. Den vindtette fronten, de tettsittende ermeåpningene og den godt skjermede – riktignok litt spinkle – glidelåsen, gjør også vesten svært godt egnet til treningsturer i kaldt vær.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: