Produktinfo Lett vindjakke i Pertex Quantum-nylon. Liten brystlomme som også er en pose til jakken. Strikk ved håndledd, midje og hettekant. Skjermet glidelås. Vekt: 80 gram (str. M).

Ultralett vindjakke

En velsittende og ultralett vindjakke som bare fungerer.

## The North Face Verto Jacket | |

Funksjon: Materialvalg og passform sørger for god beskyttelse.

Kvalitet: Førsteklasses materialkvalitet og bearbeiding.

God til prisen: Koster 50 % mer enn de fleste, men det er den verdt.

Konklusjon: The North Face Verto Jacket er fjærlett, men har likevel mange funksjonelle detaljer. Det er faktisk en prestasjon å lage en så effektiv beskyttelse mot vind og vær i denne vektklassen, og Aktiv Trenings toppkarakter er vel fortjent.

Pris: 899 kr.

www.thenorthface.com

The North Face Verto Jacket

Egentlig ble denne jakken utviklet for klatring og andre friluftsaktiviteter, men vi har testet det fjærlette plagget både til løping og sykling og kan avsløre at den fungerer glimrende også til slike aktiviteter.

Stoffet er svært tynt, men forbløffende slitesterkt. Samtidig er det helt vindtett, tåler snø og lett regn og tørker på et blunk hvis du allikevel skulle bli våt.

Den lave vekten og det minimale volumet når du pakker ned jakken i sin egen brystlomme, gjør at plagget er lett å ta med på treningstur og ta på seg hvis været skulle tilsi det. Like lett er det å ta den av hvis du blir for varm. I dårlig vær er det et stort pluss at jakken er utstyrt med en hette som skjermer effektivt mot vinden.

En annen detalj som fortjener ros, er den kroppsnære passformen som hindrer at jakken blafrer, og den gode lengden i ermer og rygg som gjør at du får full beskyttelse også når du strekker deg ut, enten det er på sykkelen eller i fjellveggen.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: