Produktinfo Funksjonell skalljakke i polyamid med Gore-Tex Active Shell-membran. Farge: Svart eller grønn. Str. XS–XXL.

Værbestandig

Haglöfs Endo Jacket er en knallgod skalljakke med smarte detaljer og god pusteevne trosser høst- og vintervær.

## Haglöfs Endo Jacket | |

Funksjon: Fantastisk balanse mellom pusteevne og vanntetthet.

Kvalitet: Kompromissløs kvalitet på absolutt alle punkter.

God til prisen: Styggdyr, men utrolig anvendelig i mange sammenhenger.

Konklusjon: Takket være den nye goretexmembranen, den lave vekten og den gode passformen er Endo en uovertruffen allround trenings- og fritidsjakke. Den vil vekke begeistring både på regnvåte sykkelturer, på fotturer og som lett jakke på skituren.

Pris: 2.499 kr.

www.haglofs.com/nn-no

Haglöfs Endo Jacket

Forholdet mellom vanntetthet og pusteevne er treningsjakkens evige dilemma. Enten er den vanntett, men puster dårlig – eller den puster, men er ikke vanntett. Utallige forsøk på løsninger har sett dagens lys, men aldri har vi vært så nær som dette. Haglöfs’ Endo Jacket er utstyrt med Active Shell – et nytt goretexmateriale som er tynnere, mer fleksibelt og mer pustende enn tidligere. Og det imponerer.

Haglöfs Endo Jacket er absolutt vanntett, men likevel så fleksibel, så lett og så pustende at den kan brukes til sykkel- eller løpetrening i virkelig dårlig vær. Passformen er perfekt, og jakken har en rekke gode løsninger, som den vanntette glidelåsen, den fasongsydde og justerbare hetten, de fleksible, tettsluttende ermeåpningene og den høye, polstrete kragen.

Prisen er høy, men bruksområdene er utallige. Den er genial som regnjakke, treningsjakke eller som en lett skalljakke på skituren.

Les også

Påvirker varmen treningen?

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: