Produktinfo Isolasjonsvest med anatomisk snitt og ThermoCoolfiberfôr. Str. S–XXL.

Varm og lett for kalde dager

Black Light blir raskt en favoritt som varmelag under skalljakken i slalåmbakken, eller for andre ikke altfor svettedrivende friluftsaktiviteter i kaldt vær.

Peak Performance Black Light Vest | |

Konklusjon: Den ganske tynne og myke varmevesten kan pakkes sammen til nesten ingenting. I praksis vil du nok likevel ha den på deg hele tiden. Komforten er super, og vesten utkonkurrerer lett andre typer mellomlag, som fleecetrøyer. En god allrounder.

Pris: 1.300 kr.

www.peakperformance.com

Regulate Vest fra Peaks toppserie Black Light blir raskt en favoritt som varmelag under skalljakken i slalåmbakken, eller for andre ikke altfor svettedrivende friluftsaktiviteter i kaldt vær. Det er i hvert fall vår konklusjon. Samtidig fungerer vesten strålende som ytterlag på tørre, kjølige dager da bevegelsesfrihet og beskyttelse av kroppskjernen er viktig.

Materialblandingen med det ultralette og robuste yttermaterialet Pertex, samt det tynne og svært varme fiberfôret, sørger for en perfekt bruksopplevelse. Den halvstramme passformen er prikken over i-en. Gode detaljer som toveis glidelås og tettsittende krage med fleece gir også plusspoeng.

Elastisk

I sidene er det lagt inn stretchpaneler som gir fleksibilitet og bedre passform.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: