Vinn suverent headset fra Jabra

Med en fantastisk lyd, fem timers spilletid og en super passform, er de flotte Elite Active 65t fra Jabra perfekte til treningen. Og du kan vinne dem her. (En betingelse for å delta er at du sier ja til å motta gode tilbud og nyhetsbrev*)

16. august 2018 av Redaksjonen

Det er  lite som booster treningsgleden så mye som nytt utstyr. Det gjelder ikke minst de trådløse in-ear-høretelefonene fra Jabra, som er perfekte til trening. 

For det første er de 100 prosent trådløse, så du slipper irriterende ledninger. Lyden er skarp, bassen er topp og via den tilhørende appen, så kan du bruke equalizeren til å designe lyden slik at den passer deg og omgivelsene du er i. I tillegg sitter de perfekt i øret, så du slipper å krabbe rundt på treningssenteret eller i gresset på landeveien for å lete etter dem. 

Headsettet har fem timers spilletid på en full oppladning. Og hvis de går tom for strøm, kan du lade dem to ganger i det medfølgende etuiet. Etuiet er også utstyrt med en hurtiglader-funksjon, som gjør at du får 1,5 times ekstra spilletid på 15 minutter.  Du trenger ikke å finne fram telefonen for å bytte sang. Det gjør du rett på høretelefonene, der du også kan endre volum og ta i mot oppringninger. Settet har fire innebygde mikrofoner, så du kan snakke med folk selv om det blåser rundt ørene dine. Høretelefonene er motstandsdyktige overfor svette, regn og støv, så det er ingen unnskyldning for å bli hjemme selv om været er dårlig.

I samarbeid med Jabra lodder vi nå ut et par av de flotte headsettene. Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen, er å svare på spørsmålet nedenfor.   

Konkurransen arrangeres av Aktiv Trening. Hvis du har spørsmål om konkurransen, kan du kontakte kundeservice på tlf. 23 06 87 09. Konkurransen løper i perioden 17. august til 1. oktober 2018, og vi trekker 1 premie. Vi trekker blant alle de innkomne svarene, og du kan kun delta én gang. Vinneren får direkte beskjed på telefon når konkurransen er avsluttet den 1. oktober. Hvis vi ikke får kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet, forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner. Vinneren offentliggjøres her på siden. Premien kan ikke gjøres om til kontanter. Du må være 18 år for å delta og ha bosted i Norge. Ansatte i Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Personopplysninger som angis ved deltakelse i konkurransen, behandles i henhold til retningslinjene for personvern, som du kan lese på www.bonnierpublications.com/personvernpolitikk


Hvor lang er avspillingstiden på en enkelt oppladning?


Din informasjon

ja
nei

Ja takk, jeg vil gjerne motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, bolig og livsstil, sport og fritid, reiser, mote og skjønnhet, dagligvarer, arrangementer, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier, f.eks. e-post og sms, fra Bonnier Publications-konsernet og samarbeidspartnere. Du kan til enhver tid reservere deg mot direkte markedsføring. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: